Heeft u een advies nodig? Neem dan vrijblijvend contact op!

Portfolio

In de korte tijd dat ZooCo is opgericht heb ik al bij diverse parken/stichtingen advies uitgebracht.
Hieronder noem ik enkele van deze parken en de projecten die ik voor hen heb gedaan.

Pakawipark (Be)

Vanuit de overheid had het park advies nodig van een derde over enkele verblijven. Ik heb het park dat advies gegeven.

Kleindierpark Het Hertenkamp (NL)

Het park wilde graag uitbreiden en een gethematiseerd gebied aanleggen. Ze zouden voor het gebied graag gebruik willen maken van een Europese subsidieregeling. Ik heb samen met hun gekeken naar de mogelijkheden om het gebied in te vullen én daarnaast om voor de subsidie in aanmerking te komen.

ZooCo heeft samen met het park een mooie invulling voor het gebied bedacht en een educatief document opgesteld waar een grafische vormgever de bebording op kon maken. 

Tijdens het gehele proces is gekeken naar verblijfsgroottes, dierenwelzijnseisen, valt het dier onder de exoten of niet (van belang omdat een niet dierentuin maximaal 9 exoten mag laten zien als het meer dan 6 dagen per jaar geopend is voor publiek), educatie en bebording. 

Het was een zeer leuke samenwerking waarin er een mooi gebied is ontworpen. Ik zal het project op de voet blijven volgen tijdens de subsidieaanvraag. En wanneer deze goedgekeurd wordt natuurlijk ook met de bouw van het themagebied.

Uw bedrijf hier ook in deze lijst?

Uw bedrijf kan ook in deze lijst voorkomen. 

Wilt u ook een onafhankelijk advies of wordt u niet wegwijs in alle regelgeving? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek waarin we de mogelijkheden kunnen bekijken hoe we uw organisatie kunnen helpen.